Беким Челебиу

Историја

07 февруари, 2019 726 B csv 40fab5ad3fcc97af87e1aad2c56c39f3

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈП Градски паркинг и зеленило Гостивар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Други приходи, Имот на брачен другар, Плата, "23.000, 00", месечно,

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "9.210.000, 00", 456 м2 Гостивар 2018 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "9.210.000, 00", 194 м2 Гостивар 2018 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "250.000, 00", БМВ 2003/2014, Стекнување со договор за купопродажба