Назиф Беќири

Историја

03 април, 2016 477 B csv 1b5192d33243519678482a4b9522d550

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Дебар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=6...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "120.000, 00 денари", 2010 3 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "180.000, 00 денари", 2008 7 години,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, нема податок, 200 м2 Дебар 2011 -, Стекнување со наследство