Снежана Пажик

Историја

03 април, 2016 3.41 KB csv b58726f2ad57c4dc71cbca86b0251d2a

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Државен студентски дом Кочо Рацин - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна штедна книшка, "15.000, 00 еур", Тутунска банка 2010, Стекнување со договор за купопродажба

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизна штедна книшка, "5.600, 00 еур", Стопанска банка 2008, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Заеднички имот, Денарска штедна книшка, "3.165.765, 00 денари", Стопанска банка Битола 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизна штедна книшка, "8.000, 00 еур", Стопанска банка Битола 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "1.020, 00 еур", Стопанска банка 2008, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "4.000, 00 еур", Тутунска банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизна штедна книшка, "7.622, 00 еур", Тутунска банка 2011, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "2.000.000, 00 денари", Тутунска банка 2012, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Деловен простор, "570.000, 00 денари", 12 м2 Битола 1997 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Деловен простор, "700.000, 00 денари", 11 м2 Битола 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "4.100.000, 00 денари", 20 м2 Скопје 2006 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "800.000, 00 денари", 83 м2 Крушево 1995 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа со деловен простор, "10.000.000, 00 денари", 350 м2 Битола 1988 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "400.000, 00 денари", 80 м2 Битола 2013 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Заеднички имот, Други превозни средства, "180.000, 00 денари", Хобби 1999/2001, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "600.000, 00 денари", Волксваген Голф 2013/2014, Стекнување со договор за купопродажба