Кире Крстевски

Историја

03 април, 2016 540 B csv 06c0a93f271565ec5048be9ebbdd219c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > КЈП Нискоградба Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.141.093, 00 денари", 2009 15 години,

Други приходи, недал податок, Паушал од надзорен одбор, "6.300, 00 денари", месечно од 2007,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "5.000.000, 00 денари", 90 м2 Битола 2009 1/1, Стекнување со наследство