Елизабета Андова

Историја

22 јули, 2016 1015 B csv 3b776f2a3ded326621f0d425532f5239

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ “Св. Наум Охридски“ с.Булачани,Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Двор, -, 230 м2 Скопје 2000 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, -, 113 м2 Скопје 2000 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, -, 280 м2 Скопје 2003 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Рено Сценик 2003/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Пежо 206 2005/2016, Стекнување со договор за купопродажба