Ленче Јованова

Историја

03 април, 2016 429 B csv 922565d93bafb0a7918cab9cdcc9c55e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ„Страшо Пинџур“-Карбинци

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "200.000, 00 денари", 2014 5 години,

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "200.000, 00 денари", Ауди А2 2000/2014, Стекнување со договор за купопродажба