Ирфан Одаи

Историја

29 март, 2018 1.33 KB csv 952ab7844afa806fd8a84af65c71a5f2

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Биро за судски вештачења

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.000.000, 00 денари", 2016 2021,

Други приходи, недал податок, „ФИС - КОМ“ ДООЕЛ, променлива, од 01.09.2014,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.000.000, 00 денари", "65 м2 Приштина, Косово 2011 /", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "12.000.000, 00 денари", 250 м2 Тетово 2013 /, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "900.000, 00 денари", Голф 5 2008/2009, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, недал податок, Други превозни средства, "600.000, 00 денари", Камион Мерцедес - ФАМ 1990/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Пасат 2005/2015, Стекнување со договор за купопродажба