Амела Цана

Историја

07 февруари, 2019 1.73 KB csv 57ce168f82eeef25273553fb5d9f19c1 спореди
02 септември, 2018 1.74 KB csv f3e5d8b181d5675eecbac1fb2f6fbb38

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Универзитетски стоматолошки клинички центар „Св. Пантелејмон“ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "денари 2.091.000, 00", НЛБ Тутунска банка 2016, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "денари 568.172, 00", НЛБ Тутунска банка и Прокредит банка 2010, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Денарска штедна книшка, "денари 662.707, 00", НЛБ Тутунска банка и Прокредит банка 2006, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "400.000, 00 денари", 2016 2019,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "73.800, 00 денари", 2010 -,

Други приходи, Имот на брачен другар, Плата, "12.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "923.115, 00 денари", "3002 м2 село Семениште, Скопје 2013 1/2", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.878.200, 00 денари", 72 м2 Скопје 2008 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "984.000, 00 денари", Ауди А4 2012/2016, Стекнување со договор за купопродажба