Билјана Гагачовска

Историја

28 април, 2020 651 B csv 0359b8b81ad687a2483cc771cd9920a1

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > медицински директор > ЈЗУ Здраствен дом - Пехчево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.526.184, 00", 2019 2032,

Долгови, Личен имот, Кредит, "920.000, 00", 2019 2029,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.843.145, 00", 69 м2 Битола 2019 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "2.210.000, 00", Форд Фиеста ГИА 2004/2016, Стекнување со договор за купопродажба