Перо Арсеновски

Историја

29 март, 2018 644 B csv 572290fd65011a769c0a5f98a076b95b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Лазо Ангеловски“ Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "50.000, 00 евра", 50 м2 / 2016 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "60.000, 00 евра", 70 м2 / 1990 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "45.000, 00 евра", 60 м2 / 1964 /, Стекнување со договор за купопродажба