Лидија Петровска

Историја

03 април, 2016 1.42 KB csv c10516229868c43b82d02751dfd6020d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУ Детски градинка “Естреја Овадија-Мара“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "582.350, 00 денари", 2003 15 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2011 6 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "70.000, 00 денари", 2012 3 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "40.000, 00 денари", 2013 -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "40.000, 00 денари", 2013 -,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.450.000, 00 денари", 56+48 м2 Битола 2002 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.150.000, 00 денари", 39+5 м2 Скопје 2003 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "130.000, 00 денари", Рено Меган 1999/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "51.000, 00 денари", Даеву Нексија 1995/2013, Стекнување со договор за купопродажба