Ѓорѓи Стојанов

Историја

29 март, 2018 1.57 KB csv cf38ade4f37583775014c1722dc0301c

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКП “Дервен“ Велес

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредитна картичка, "15.000, 00 денари", / тековно,

Долгови, Имот на деца, Друго, "55.553, 00 денари", / 2024,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.355.200, 00 денари", 2012 /,

Долгови, Личен имот, Кредит, "120.000, 00 денари", 2013 2018,

Недвижен имот, Личен имот, Градежно земјиште, "1.300.000, 00 денари", 368 м2 Велес 2013 /, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.107.143, 00 денари", 85 м2 Велес 2012 /, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "2.850.810, 00 денари", 115 м2 Велес 2011 /, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "942.016, 00 денари", 38 м2 Велес 2011 /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, нема пријавено, "45.000, 00 денари", / 2000/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "184.800, 00 денари", Алфа Ромео 156 2000/2008, Стекнување со договор за купопродажба