Љупчо Јакимоски

Историја

03 април, 2016 1.65 KB csv bbe1058ee79b5ae2c5a3bdaad5bfb2ae

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > МИА

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 413, 35", Тутунска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска платежна картичка, "денари 5.236, 00", Стопанска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 860, 50", Стопанска банка -, - недал податок -

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "денари 43.334, 00", Стопанска банка -, - недал податок -

Друг имот, Заеднички имот, Средтсва во готово, "50.000, 00 денари", , - недал податок -

Други приходи, Личен имот, Плата, "30.000, 00 денари", -,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "50.000, 00 евра", 69 м2 Скопје - -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "30.000, 00 евра", 250 м2 Охрид - -, - недал податок -

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "2.000, 00 евра", Опел Астра 1993/-, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "10.000, 00 евра", Пежо 406 2000/-, - недал податок -