Софија Пејкова

Историја

18 октомври, 2019 1.05 KB csv 04e48edcb2ce8c84809c91842ab96960 спореди
12 ноември, 2017 1.05 KB csv 2bb4957128be0db8eb25a7489123d110

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Универзитетска клиника за пластична и реконструктивна хирургија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "2.400.000, 00", 500 м2 Охрид 2009 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "10.400.000, 00", 149 м2 Скопје 2016 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "13.800.000, 00", 189 м2 Скопје 2003 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "2.700.000, 00", "49, 5 м2 Скопје 2003 -", Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "400.000, 00", Хонда ЦРВ 2011/2011, Стекнување со договор за купопродажба