Наташа Станојевиќ

Историја

25 октомври, 2019 634 B csv 7c046cac3bdc812619472281d992ab04 спореди
01 септември, 2019 441 B csv 733c186be3da5abf2d354c7db846a763

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈУ Меѓуопштински центар за социјални работи - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, недал податок, Кредит, "1.000.000, 00", / /,

Долгови, недал податок, Кредитна картичка, "90.000, 00", / /,

Недвижен имот, недал податок, Куќа, /, 120 м2 Скопје 2017 1/2, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "150.000, 00", Опел Астра Гтц 2008/-, Стекнување со договор за купопродажба