Бобан Пановски

Историја

08 јануари, 2017 5.23 KB csv 58df3ea580e3c0671b7b89c4a0329839 спореди
03 април, 2016 4.15 KB csv a02664f5cc2b45e59e04899df5a93d61

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈПВ “Лисиче“ Велес

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизна штедна книшка, "EUR 10.500, 00", Стопанска банка 2009, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизна штедна книшка, "EUR 10.500, 00", Стопанска банка 2009, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на родители, Денарска штедна книшка, "денари 1.228.000, 00", Прокредит банка 2012, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 57.000, 00", Тутунска банка 2008, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на родители, Кредит, "450.00, 00 денари", 2016 2031,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "550.000, 00 денари", 2013 2017,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "920.000, 00 денари", 2016 2031,

Друг имот, Имот на родители, Средства во готово (Подарок), "480.000, 00 денари", , Стекнување со договор за подарок

Друг имот, Личен имот, Приходи од продажба на м.возило Хонда Цивик, "400.000, 00 денари", , Стекнување со договор за купопродажба

Други приходи, Имот на родители, Камата на депозит, "3.000, 00 денари", месечно,

Други приходи, Имот на родители, Камата на депозит, "35.000, 00 денари", годишно,

Други приходи, Имот на родители, Рента, "21.500, 00 денари", месечно,

Други приходи, Имот на родители, Рента, "4.900, 00 денари", месечно,

Други приходи, Имот на родители, Рента, "5.500, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Имот на брат, Стан, "2.000.000, 00 денари", 97 м2 Велес 2015 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "1.000.000, 00 денари", 22 м2 Велес 2003 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "1.250.000, 00 денари", 22 м2 Велес 1992 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "1.250.000, 00 денари", 22 м2 Велес 1993 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Деловен простор, "2.000.000, 00 денари", 39 м2 Велес 2000 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "15.000, 00 денари", "750 м2 село С’лп, Велес 1994 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "3.000, 00 денари", "50 м2 село С’лп, Велес 1994 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "30.000, 00 денари", "1.450 м2 село С’лп, Велес 1994 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "600.000, 00 денари", "1.836 м2 село Отовица, Велес 1989 -", Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "2.500.000, 00 денари", 68 м2 Велес 2009 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Помошни објекти, "1.000.000, 00 денари", 37 м2 Велес 2009 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.200.000, 00 денари", 50 м2 Велес 2002 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "1.500.000, 00 денари", 51 м2 Велес 2009 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Цитроен Ц1 2006/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "700.000, 00 денари", БМВ 520Д 2006/2009, Стекнување со договор за купопродажба