Игор Џундев

Историја

04 јануари, 2022 1.77 KB csv 1ad7c4333742596595f144081cdc0045 спореди
11 октомври, 2019 2.27 KB csv ffc6d31e393fe4cc85bcce652b9cecdc спореди
01 септември, 2019 1.00 KB csv b576b01da7f58132e3c3e0914750eafe

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Постојана мисија на Република Северна Македонија при Меѓународните организации во Виена

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.490.000, 00 денари", 2010 2028,

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.543.000, 00 денари", 2009 2029,

Долгови, Личен имот, Кредит, "240.000, 00 денари", 2011 2029,

Долгови, Личен имот, Кредит, "863.000, 00 денари", 2012 2030,

Недвижен имот, Заеднички имот, Градежно земјиште, -, 45 м2 КО Валандово - 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "4.600.000, 00 денари", 205 м2 Скопје 2017 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "4.170.000, 00 денари", 76 м2 Скопје 2015 /, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, -, 1115 м2 КО Валандово - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, -, 1451 м2 КО Валандово - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, -, 1822 м2 КО Валандово - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, -, 709 м2 КО Валандово - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, "9.400.000, 00 денари", 154 м2 Скопје 2008 1/1, Стекнување со договор за градба