Тина Петрушевска

Историја

25 октомври, 2020 3.12 KB csv ffb3242014ec7ded9d2de9e546ea333f

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈП за благосостојба на животни скитници ЛАЈКА

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизен депозит, "10.000, 00 ЕУР", Комерцијална Банка 2019, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизен депозит, "20.000, 00 ЕУР", Халк Банка 2020, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизен депозит, "5.000, 00 ЕУР", Халк Банка 2020, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Имот на родители, Девизен депозит, "5.500, 00 ЕУР", Комерцијална Банка 2020, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Имот на сестра, Девизен депозит, "6.500, 00 ЕУР", Халк Банка 2018, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Гаража, "615.000, 00 денари", 22 м2 Скопје Кисела Вода 2019 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Градежно земјиште, "3.550.000, 00 денари", 192 м2 Скопје Аеродром 2007 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "6.000.000, 00 денари", 94 м2 Аеродром - Скопје 2001 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "174.500, 00 денари", Форд - Фиеста 2006/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "180.000, 00 денари", КТМ - 640 Ендуро престиж 2006/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "460.000, 00 денари", Фолксваген Буба Кабрио 2007/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "492.000, 00 денари", Форд - Фокус 2012/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на сестра, Моторни возила, "587.000, 00 денари", Мерцедес - МЛ320 2009/2020, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на родители, Акции, "529.000, 00 Денари", 86 2002, Стекнување со договор за подарок

Хартии од вредност, Личен имот, Животно осигурување, "492.000, 00", - 2006, Стекнување на друг начин