Лепосава Дохчева

Историја

17 август, 2020 1.99 KB csv b8b8c4801cb82713673803a64f12620b спореди
02 септември, 2018 1.79 KB csv d2b001cb6f66233a16bb2c9632640153

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Ацо Шопов“ - Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "CHF 400, 70", Комерцијална банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "денари 550.000, 00", Комерцијална банка 2017, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Орочен денарски депозит, "денари 7.217.975, 00", Комерцијална банка 2017, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "20.172, 00 денари", 328 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "11.000.000, 00 денари", 264 м2 Скопје 2016 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "7.934.000, 00", 118 м2 + 6 м2 Скопје 2020 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.075.000, 00 денари", 50 м2 Скопје 2010 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "250.000, 00 денари", Мерцедес Бенз ЦЛК 320 2002/2011, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "861.000, 00 денари", Фолксваген Таурег 3.0ТДИ 2007/2017, Стекнување со договор за купопродажба