Абдулхади Иљази

Историја

03 април, 2016 407 B csv 5c085f8f034bd2e02b6a21a17f56ef23

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Заменик генерален директор > АД Електрани на Македонија - ЕЛЕМ

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Заеднички имот, Куќа, "250.000, 00 евра", - - - 1/2, - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "7.000, 00 евра", Опел Омега -/-, - недал податок -