Ердуан Салију

Историја

01 септември, 2019 642 B csv d55fd12f58ffe00ed40556098a28631d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКП Студеничани, О.Студеничани

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "3.000.000, 00", 5000 м2 РСМ 2009 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.600.000, 00", 96 м2 Скопје 2007 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00", Мерцедес бенз 220 2000/2017, Стекнување со договор за купопродажба