Галапче Саљамовска

Историја

29 октомври, 2017 1.39 KB csv c310249e21d9591e200a2ad1ad703103

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Завод за рехабилитација Отешево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "307.500, 00 денари", 2015 2021,

Долгови, Личен имот, Кредит, "492.738, 00 денари", 2015 2035,

Други приходи, Имот на брачен другар, Кирија, "4.000, 00 денари", месечно,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "2.460.000, 00 денари", 40 м2 Скопје 2011 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Деловен простор, "4.305.000, 00 денари", 70 м2 Ресен 1990 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "615.000, 00 денари", 3.936 м2 Ресен 1990 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "6.334.500, 00 денари", 206 м2 Ресен 2015 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "92.250, 00 денари", Форд Фокус 1999/2011, Стекнување со договор за купопродажба