Бети Јачева

Историја

04 јануари, 2022 848 B csv b45988d59fcba858cfbc636f9980866e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > Амбасада на Република Северна Македонија во Холандија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа за одмор, "1.530.000, 00", 38 м2 О.Чучер Сандево 2017 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.000.000, 00", 67 м2 Скопје 2017 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "6.120.000, 00", 67 м2 Скопје 2000 1/1, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "600.000, 00", Опел Астра 2011/2011, Стекнување со договор за купопродажба