Јасмина Поповска

Историја

03 април, 2016 1.84 KB csv d32d11c5b9aa2a8cb613d338422f6a77

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Фонд за иновации и технолошки развој

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 60.000, 00", Еуростандард Скопје 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "денари 920.000, 00", Халк банка Скопје 2014, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "400.000, 00 денари", 2014 4 години,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "155.000, 00 денари", 2014 -,

Други приходи, Личен имот, Камата од депозит, "6.000, 00 денари", 2014/16,

Други приходи, Личен имот, Камата од депозит, "88.800, 00 денари", 2014/16,

Недвижен имот, Заеднички имот, Земјиште, "3.603.000, 00 денари", 585 м2 Скопје 2012 1/4, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "223.000, 00 денари", Цитроен Берлинго 2009/2013, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "10.970, 00 денари", 10 2007, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "20.400, 00 денари", 10 2007, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Личен имот, Акции, "6.000, 00 денари", 8 2007, Стекнување со договор за купопродажба