Снежана Трајковска

Историја

08 јули, 2018 1.68 KB csv c04584e0e776bbd8585d4c941ea97f58

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Амбасадор > ЈЗУ Здраствен дом „Др- Панче Караѓозов“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Заеднички имот, Девизен депозит, "EUR 3.000, 00", Охридска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на деца, Девизен депозит, "EUR 3.000, 00", Охридска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "600.000, 00 денари", 2016 2022,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2018 2020,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "100.000, 00 денари", 13.143 м2 Делчево 2007 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "300.000, 00 денари", 40 м2 Делчево 2007 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "6.000.000, 00 денари", 171 м2 Штип 2014 -, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Шума, "300.000, 00 денари", 18.545 м2 Делчево 2007 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Фолксваген Пасат 2002/2012, Стекнување со договор за купопродажба