Марица Николовска

Историја

10 мај, 2018 648 B csv 99f29cd4a987a476ebd2036b70bb8559

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ „Илинден“ - Крива Паланка

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "900.000, оо денари", 06.08.2013 10.07.2023,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.200.000, оо денари", 76 м2 Крива Паланка 1983 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "30.000, оо денари", Југо корал 55 1990/2008, Стекнување со договор за подарок