Валентина Попова

Историја

03 април, 2016 461 B csv e8dafed731532cefef6d31875f6d6b12

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Видое Подгорец“ - Колешино

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "305.000, 00 денари", 10 декари Ново Село 1965 -, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "1.220.000, 00 денари", 60 м2 Ново Село 1967 -, - недал податок -