Николче Бабовски

Историја

02 октомври, 2017 3.29 KB csv fb8cb6e55419bb532e5b4c2e7f68a796

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Агенција за финансиска подршка во земјоделството и руралниот развој

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "481.050, 00 денари", 2013 54 месеци,

Други приходи, Имот на брачен другар, кирија, "18.450, 00", месечно,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште под објект, "308.000, 00 денари", 32 м2 Битола - 1/4, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште под објект, "430.000, 00 денари", 67 м2 Битола - 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "110.700, 00 денари", 354 м2 Битола - 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.383.000, 00 денари", 57 м2 Скопје - 1/2, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.997.500, 00 денари", 65 м2 Солун. Република Грција - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "7.749.000, 00 денари", "83, 9 м2 Солун. Република Грција - 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "450.000, 00 денари", 152 м2 Битола - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Ливада, "300.000, 00 денари", 6894 м2 Битола - 1/1, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.163.500, 00 денари", 85 м2 Битола - 1/1, - недал податок -

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "3.700.000, 00 денари", 147 м2 Битола 1963 1/1, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Имот на родители, Стан, "615.000, 00 денари", 35 м2 Битола 1963 1/1, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.523.900, 00 денари", Хундаи Санта Фе 2003/2003, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "35.000, 00 денари", Рачен часовник Емпорио Армани 2017/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, "37.000, 00 денари", Рачен часовник Келвин Клајн -/2014, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Уметнички и колекционерски предмети, -, 2 Уметнички слики -/1997, Стекнување на друг начин