Садула Дураки

Историја

01 септември, 2019 1.60 KB csv fe91378b2d36a1541b48b01f6c917963

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > министер за политички систем и односи меѓу заедниците > Министерство за политички систем и односи меѓу заедниците

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, недал податок, Девизен депозит, "USD 21.000, 00", Комерцијална банка 2011/17, Стекнување на друг начин

Долгови, Имот на деца, Кредит, "1.433.500, 00", 2018 2024,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "922.500, 00 денари", 4382 м2 Р.С.М. 2010 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.400.000, 00 денари", 58 м2 Скопје 2017 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "450.000, 00 ден", 21.022 м2 Р.С.М. 2011 -, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, "2.364.670, 00", 41 м2 Скопје 2019 /, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "120.000, 00 денари", А клас -/-, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "370.000, 00 денари", Ауди А4 1.9 2003/2003, Стекнување со договор за купопродажба