Жаклина Трипунова

Историја

03 април, 2016 588 B csv 86d9db14e26634a6fc2ee3057dc46e15

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Основно училиште “Ванчо Николески“ - с.Лескоец

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2012 8 години,

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, нема податок, "70 м2 село Лескоец, Охрид 1976 -", - недал податок -

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "50.000, 00 денари", Опел Корса -/2012, Стекнување со договор за купопродажба