Јовица Илиев

Историја

07 февруари, 2019 2.13 KB csv 6064b07e3ae6b0cc7ec89827b292701b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУ Дом за култура „Тошо Арсов“ - Виница

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, /, "2605, 5 м2 село Пекљани 2007 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, /, "750, 5 м2 село Пекљани 2007 -", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, /, 1.140 м2 село Пекљани 2007 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, /, 1.347 м2 село Пекљани 2007 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, /, 1.605 м2 село Пекљани 2007 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, /, 2.324 м2 село Пекљани 2007 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, /, 217 м2 село Пекљани 2007 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, /, 390 м2 село Пекљани 2007 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, /, 604 м2 село Пекљани 2007 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, /, 387 м2 село Пекљани 2007 -, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, /, Мопед Томос А6 Алпино 2005/2017, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, /, Фиат Браво 1.9ЈТД 1998/2017, Стекнување со договор за купопродажба