Ивана Маховска Шикалеска

Историја

25 јануари, 2020 1001 B csv f2987eff9b54768728ac5758c2d25422

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ Григор Прличев

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Девизен депозит, "4.500, 00 ЕУР", Уни Банка 2016, Стекнување на друг начин

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "2.836.274, 00", 2017 2043,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "3.444.436, 00", 92 м2 Охрид 2018 0, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Други превозни средства, "132.000, 00", Aprilia 50 C 2018/2019, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "1.247.700, 00", Toyota Auris Hybrid 2017/2018, Стекнување на друг начин