Кирил Ачкоски

Историја

03 април, 2016 1.65 KB csv 7439a00bcf4a83bef85136a740f54aa7

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > АД МЕПСО- Подружница ОПЕЕ-Скопје

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "денари 50.000, 00", Стопанска банка 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "денари 500, 00", Комерцијална банка 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарска штедна книшка, "денари 72.000, 00", Стопанска банка 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "65.000, 00 денари", Тутунска банка 2014, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Денарска штедна книшка, "90.000, 00 денари", Тутунска банка 2014, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.800.000, 00 денари", 2011 -,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "10.000.000, 00 денари", 113 м2 Скопје 2011 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "369.000, 00 денари", Мазда 6 2005/2010, Стекнување со договор за купопродажба