Владимир Ангелов

Историја

02 октомври, 2017 1.11 KB csv 49c347142d9bb29adcd8a69005915df4

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Кинотека на Македонија

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Девизна штедна книшка, "EUR 8.472, 58", Прокредит банка -, Стекнување со договор за подарок

Долгови, Личен имот, Кредит, "646.000, 00 денари", 2011 2026,

Други приходи, Личен имот, Хонорари по основ авторски и др., "300.000, 00 ден - 600.000, 00 де", -,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.360.000, 00 денари", 56 м2 Скопје 1990 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.750.000, 00 денари", 78 м2 Скопје 1990 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "240.000, 00 денари", Хјундаи И30 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба