Александра Ристовска Евтимова

Историја

03 април, 2016 303 B csv 372372ec181eb0876b214217844b86cb

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈЗУ Геронтолошки завод “13 Ноември“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Недвижен имот, недал податок, Земјиште, нема податок, 1.030 м2 Скопје 2007 -, Стекнување со наследство