Соња Тасевска Васиќ

Историја

03 април, 2016 1.24 KB csv 218e086c377ca511add2114502802828

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здравствен Дом „Железничар“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=9...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Заеднички имот, Кредит, "1.540.000, 00 денари", 2006 15 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2008 15 години,

Недвижен имот, Заеднички имот, Стан, "4.800.000, 00 денари", 102 м2 Скопје 2005 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, "1.845.000, 00 денари", "326 м2 село Шурленди, Ресен 1990 1/1", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "655.000, 00 денари", 52 м2 Ресен 2013 -, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "90.000, 00 денари", Рено Меган 2002/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, /, Накит -/-, Стекнување со наследство