Александар Данев

Историја

07 февруари, 2019 1.08 KB csv e6e6174ecb52589f2b5c63775d13b91b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ОУ Народен музеј - Свети Николе

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Друг имот, Личен имот, Полиса за животно осигурување, "1.050, 00 евра", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на родители, Дел од куќа, "701.100, 00 денари", 57 м2 - 1985 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Земјоделско земјиште, "240.000, 00 денари", 700 м2 Република Србија 2003 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа во изградба со двор, "4.609.150, 00 денари", 231м 2 со 214 м2 - 1990 -, Стекнување со договор за градба

Подвижен имот, Заеднички имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Фолксваген 1998/2011, Стекнување со договор за купопродажба