Слободанка Попоска

Историја

03 април, 2016 1.22 KB csv 1aa0b1be4f02edf97124c600d23ca09e

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > НУ Центар за култура - “Браќа Миладиновци“ - Струга

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=4...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "124.000, 00 денари", 2007 Неодредено,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Градежно земјиште, "900.000, 00 денари", 275 м2 Струга 1988 1/3, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, "600.000, 00 денари", "800 м2 село Лениште, Струга 1988 1/1", Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "300.000, 00 денари", 20 м2 Струга 1988 1/4, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "120.000, 00 денари", 58 м2 Струга 1986 1/1, Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Застава 101 1984/1990, Стекнување со договор за купопродажба