Ирена Станковска

Историја

01 септември, 2019 1.19 KB csv 3f40ac156496d6b6cf627559f2581c34

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈКП Комуналец - Прилеп

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.150.000, 00", 2015 2026,

Друг имот, Имот на брачен другар, Заштеда, "105.000, 00", , - недал податок -

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "150.000, 00", 13886 м2 КО Брусник 2018 1/12, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "60.000, 00", 1755 м2 КО Брусник - 1/12, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "1.600.000, 00", 62 м2 Прилеп 1999 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "200.000, 00", Рено Меган 2003/2016, Стекнување со договор за купопродажба

Хартии од вредност, Имот на брачен другар, Акции, "262.000, 00", 73 2000, Стекнување со наследство