Решат Пајазити

Историја

18 октомври, 2019 494 B csv 7347c5fc609bbb5c76d975508f502bbd

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > НУ Уметничка галерија Тетово

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, недал податок, Денарска сметка, 1, НЛБ -, - недал податок -

Долгови, недал податок, Кредит, "150.000, 00", 2017 2022,

Подвижен имот, недал податок, Моторни возила, "2.000, 00 евра", Голф 3 1995/-, - недал податок -