Сунај Мазлами

Историја

03 април, 2016 1.37 KB csv cedfe20570aa0bb4df46d0bae3efa806

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Здравствен дом Гостивар

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брат, Кредит, "140.000, 00 денари", 2015 3 години,

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "738.000, 00 денари", 2014 7 години,

Долгови, Имот на родители, Кредит, "100.000, 00 денари", ОК кредит -,

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "10.000.000, 00 денари", 5382 м2 Гостивар - -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "9.300.000, 00 денари", 568 м2 Гостивар 2015 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на брат, Моторни возила, "60.000, 00 денари", Рено Клио 1999/2012, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "120.000, 00 денари", Голф 3 ТДИ 1997/2000, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "15.000, 00 денари", Југо 1997/2000, Стекнување со договор за купопродажба