Јовица Стојановиќ

Историја

02 октомври, 2017 1.38 KB csv df1e3d40eec838225ff8c29e4fa44fdf

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Управа за извршување на санкции

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "600.000, 00 денари", 2016 2026,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "120.000, 00 денари", - -,

Долгови, Личен имот, Кредитна картичка, "54.000, 00 денари", - -,

Други приходи, Личен имот, Рента, "10.000, 00 денари", 01/05/2017,

Недвижен имот, Личен имот, Деловен простор, -, 48 м2 С.Брвеница 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Земјиште, -, 4.000 м2 с.Брвеница 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, -, 70 м2 С.Брвеница 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, -, 72 м2 С.Брвеница 2014 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Куќа, -, 96 м2 С.Брвеница 2014 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, -, Фолд 2012/2012, Стекнување со договор за купопродажба