Ивица Тодоровски

Историја

02 октомври, 2017 1.71 KB csv fb86968a223bb6c24a7df7f41f6f27c9

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > Управа за хидрометеоролошки работи

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "360.000, 00 денари", 2017 2024,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2016 2022,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Барака, "180.000, 00 денари", 80 м2 село Стење 2004 1/2, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "300.000, 00 денари", 200 м2 село Стење 2004 1/2, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "3.000.000, 00 денари", 1.000 м2 Скопје 1982 1/2, Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Земјиште, "300.000, 00 денари", "1000 м2 с.Псача, Крива Паланка 1980 1/1", Стекнување со договор за подарок

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "14.000.000, 00 денари", 400 м2 Скопје 1982 1/2, Стекнување со договор за подарок

Подвижен имот, Имот на родители, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Шевролет Спарк 2010/2010, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "180.000, 00 денари", Пежо 307 2005/2009, Стекнување со договор за купопродажба