Игор Златков

Историја

03 април, 2016 1.22 KB csv 8a6b3d0af15fc8b7ea5a11c57668253b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Агенција за поттикнување на развојот на земјоделството

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=8...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "1.980.000, 00 денари", 2007 20 години,

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00 денари", 2012 2 години,

Недвижен имот, Имот на родители, Куќа, "12.300.000, 00 денари", 476 м2 Делчево 1982 -, Стекнување со договор за градба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.460.000, 00 денари", 41 м2 Скопје 2007 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "3.825.300, 00 денари", 76 м2 Битола 2011 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "6.116.175, 00 денари", 124 м2 Битола 2008 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Благородни метали, "246.000, 00 денари", Накит -/2008, Стекнување со договор за подарок