Маја Манолева

Историја

20 октомври, 2017 836 B csv 2f2698cc4980d782858d3838e92d173b

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ЈЗУ Завод за физикална медицина и рехабилитација

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Имот на брачен другар, Кредит, "2.900.000, 00 денари", 2016 2031,

Долгови, Личен имот, Кредит, "141.000, 00 денари", 2017 2022,

Други приходи, Имот на брачен другар, Закуп, "30.000, 00 денари", 01.03.2017-31.12.2017,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "25.000.000, 00 денари", 482 м2 Скопје 2004 1/1, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "300.000, 00 денари", Форд Фокус 2008/2016, Стекнување со договор за купопродажба