Елена Ташкова

Историја

02 октомври, 2017 1.96 KB csv 90d54f592ea7822131e506fef3ec8a8d спореди
03 април, 2016 1.96 KB csv 64dc091137044f04fa04f00d97930376

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ООУ „Гоце Делчев“ - Штип

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Денарски депозит, "880.000, 00 денари", НЛБ Тутунска Банка 2010, Стекнување со наследство

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, "81.000, 00 денари", НЛБ Тутунска банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Имот на брачен другар, Трансакциона сметка, "83.000, 00 денари", Халк банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "24.500, 00 денари", Халк банка -, Стекнување на друг начин

Банкарски депозити, Личен имот, Трансакциона сметка, "52.000, 00 денари", Стопанска банка -, Стекнување на друг начин

Долгови, Личен имот, Кредит, "2.152.500, 00 денари", 2012 2022,

Други приходи, Имот на брачен другар, Хонорар, "36.000, 00 денари", Јануари - Јуни 2015,

Други приходи, Личен имот, Хонорар, "17.500, 00 денари", "Фебруар, Март, Мај 2015",

Други приходи, Личен имот, Хонорар, "5211, 00 денари", Мај 2015,

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "2.800.000, 00 денари", 76 м2 Штип 2005 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "645.000, 00 денари", Опел Мерива 2009/2009, Стекнување на друг начин