Весна Јованова

Историја

03 април, 2016 669 B csv 0c8d7d4399fd8c8cb56c70455fc7a128

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > Јавна општинска установа за деца - детска градинка Бамби

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "125.000, 00 денари", 2006 се обновува на 2 години,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Стан, "970.400, 00 денари", 63 м2 Македонска Каменица 1988 1/1, Стекнување со договор за купопродажба

Недвижен имот, Личен имот, Куќа со двор, "500.000, 00 денари", 237 м2 Виница 2014 1/1, Стекнување со договор за подарок