Вјенцеслав Рангелов

Историја

25 октомври, 2020 1.31 KB csv aafba264cb9cbbf5dd035fbacacf31ca

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > СУГС Гимназија „Никола Карев“

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=2...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Банкарски депозити, Личен имот, Штеден влог, "300.000, 00 денари", НЛБ Тутунска Банка -, Стекнување со договор за купопродажба

Долгови, Личен имот, Кредит, "300.000, 00", 06/2020 06/2025,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, -, 1600 м2 Скопје 2000 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјоделско земјиште, -, 3700 м2 Скопје 2000 -, Стекнување со наследство

Недвижен имот, Личен имот, Стан, "89.000, 00", 89 м2 Скопје 2010 -, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "1.000, 00 ЕУР", Форд Фокус 2006/2006, Стекнување со договор за купопродажба

Подвижен имот, Личен имот, Моторни возила, "500, 00", Рено Клио 2007/2017, Стекнување со договор за купопродажба