Мери Христоска

Историја

07 февруари, 2019 604 B csv 198a4e7011fda6d2d988560c5e877d32

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > Директор > ЈОУ за деца - Детска градинка „Гонча Туфа“ - Крушево

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Долгови, Личен имот, Кредит, "100.000, 00 денари", 2018 2021,

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "1.400.000, 00 денари", 105 м2 Крушево 1981 -, Стекнување со наследство

Подвижен имот, Имот на деца, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Фиат Пунто 2000/2010, Стекнување со договор за купопродажба