Зора Дамјанова

Историја

10 мај, 2018 1.21 KB csv d68ff1c578239c882c4adc7ec092354d

Каталог на отворени податоци

Државна комисија за спречување корупција > ВД Директор > ОУ „Гоце Делчев“ - Битола

Анкетни листови


оригинална адреса: http://www.dksk.org.mk/imoti_2/detail.php?detail=1...


Преглед:

Имот, Сопственост, Тип имот, Вредност, Карактеристика, Основ на стекнување

Друг имот, Заеднички имот, Уметничка слика, "30.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Друг имот, Заеднички имот, Уметнички слики на платно, "60.000, 00 денари", , Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Двор, "36.000, 00 денари", 36 м2 Битола 2004 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Земјиште, "8.400, 00 денари", 136 м2 село Маловишта 2004 1/1, Стекнување на друг начин

Недвижен имот, Имот на брачен другар, Куќа, "2.764.858, 00 денари", "129, 78 м2 Битола 2004 1/1", Стекнување на друг начин

Подвижен имот, Имот на брачен другар, Моторни возила, "100.000, 00 денари", Шкода Форман 135 1994/1994, Стекнување со договор за купопродажба